ARDAHAN / GÖLE - Saadet Ulus Anaokulu

Saadet Ulus Anaokulu

Adres
SALİM BEY MAH. AYVALI SOKAK ÖĞRETMEN SAADET ULUS ANAOKULU BLOK NO 1/2 GÖLE / ARDAHAN
Vizyon
Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitimi eğitimin önemli basamağı haline getirmek. Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; Çocuklarımızın Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak,Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,çocuklara sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak..
Başarılar
-Okulum Temiz Belgesi (2020) -SANA KEK YAPTIM ETWİNNİNG PROJESİ Ulusal Kalite Etiketi Ödülü (2022)
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM: 08.30-13.30
08.30-13.30
Servisler, özel araç veya yürüyerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
ARDAHAN/GÖLE MERKEZ
İL MERKEZİNE YAKALAŞIK OLARAK 45 KM
Proje Çalışmaları
-MERAK KEDİYİ BESLER PROJESİ -81 İL 81 OKULDA AİLEMİN PARMAK İZLERİ PROJESİ -SANA KEK YAPTIM ETWİNNİNG PROJESİ -ANNEMİN ÇOCUKLUK OYUNLARI PROJESİ -DOĞANIN GİZLİ MATEMATİĞİ ETWİNNİNG PROJESİ